Street View | Trusted

Kombinera en effektiv visning av ditt företag med ett mycket starkt online marknadsföringsverktyg – då får du Google Street View | Trusted.

Har du en affär, restaurang eller café? Kanske ett hotel eller ett bed & breakfast? Då lever du av dina omgivningar och av den atmosfär du har skapat kring dig i dina lokaler. Den är en stor del av orsaken till att dina kunder väljer dig framför en annan!

Det är viktigt att dina potentiella kunder mycket lätt kan hitta dig och uppleva atmosfären i dina lokaler direkt. Det gör det mycket lättare för dem att förstå att det är ditt företag de ska välja. Olika kunder har givetvis olika krav – låt kunderna själva välja vilka delar av ditt företag de vill titta på.

Med Google Street View | Trusted Företagsfoton bjuder du in kunden i en virtuell version av ditt företag – de kan vandra runt, titta på detaljer och bilda sig ett eget intryck vilket lockar många att vilja se det i verkligheten. Företagsfoton är baserat på Googles Street View-teknologi, ett väl testat system som fungerar på både PC, Mac, surfplattor och smarta mobiltelefoner.

Förutom en enastående chansen att få visa fram ditt företag på ett nytt sätt, blir den virtuella rundturen automatiskt synlig på Google Maps, på Google+ och på vissa sökresultat på Google. Du kan även bädda in den på din hemsida eller facebook sida.

Google Företagsfoton är verkligen en unik, omfattande exponering för ett lågt engångsbelopp som ofta är lägre än en tidningsannons.