Street View | Trusted hos Ekens Djurklinik i Skövde

Street View inomhus hos Veterinär

Nu har vi fotograferat hos Ekens Djurklinik i Skövde och Tidaholm och nu kan kunder till dem besöka sin veterinär med sin mobil surfplatta dator eller med utrustning för Virtual Reality om så önskas.

Titta runt här nedan för ett besök hos veterinär Ekens djurklinik i skövde och i besöksrummet finns en nöjd patient.

För att ”Gå in” med Virtual Reality behövs google cardboard VR-glasögon som kostar någon hundralapp eller ett par Oculus Rift eller Samsung VR gear.

google cardboard

En papplåda försedd med speciella linser och din mobiltelefon kan du uppleva Virtual Reality på ett prisvärt sätt med en kvalité som man häpnar av.

Marknadsföring småföretag:

Med hjälp av Google My Business och krydda med en virtuell rundtur (Street View | Trusted är i dag det mest prisvärda sättet att synas på internet och det är på den bästa platsen du får på google vid lokala sökningar.

Google My Business gör information om ditt företag synlig på Google Sök, Maps och Google+, så att kunderna hittar dig oavsett vilken enhet de använder.

Ge dina kunder rätt information vid rätt tillfälle, oavsett om det är köranvisningar till din verksamhet i Google Maps, öppettider i Sök eller ett telefonnummer som de kan klicka på i sina mobiltelefoner. Vid minsta motstånd väljer kunden någon annan så optimera ditt företag på Google My Business redan idag.